Neem de leiding vanuit je eigen  zachtheid

Kan jij wel een boost gebruiken om in je eigen kracht te gaan staan? Heb jij behoefte aan focus op jezelf?

Het intensieve VIP programma Verbind met je ware natuur is een 1 op 1 traject voor zorg- en onderwijs professionals. Het wijst je de weg naar meer innerlijke rust en een diepgaand vertrouwen.

Van nature heb je passie om met mensen te werken. Je voelt heel goed aan wat een ander nodig heeft. Je hebt oog voor veel verschillende belangen om je heen. Mensen krijgen altijd jouw verdiende aandacht. Maar als je echt eerlijk naar jezelf bent, moet je steeds vaker constateren, dat je zo moe bent na een zorgdienst of na een lange dienst, dat je helemaal geen puf meer hebt om nog iets leuks voor jezelf te doen.  

Je hebt het gevoel, dat je te veel van jezelf geeft in de hoop de ander hiermee te helpen. Maar in plaats dat je voldoening en dankbaarheid ervoor terugkrijgt, put het je uit. Je merkt, dat je in een vicieuze cirkel terecht komt.

Je stopt energie ergens in, hoopt hier voldoening voor terug te krijgen, maar je conludeert dat het nooit goed genoeg is wat je doet. Je mist de waardering van je omgeving, maar ook vind je dat je zelf nog meer zou kunnen geven aan jouw leerlingen of patiënten.

Je merkt dat je steeds sneller geïrriteerd raakt of zelfs uit je slof schiet naar de ander. Dit is nou juist wat je helemaal niet wilt. Je voelt steeds vaker (te laat) dat mensen over jouw grenzen heen gaan. In tijden van rust (in het weekend of tijdens vakanties) merk je pas wat de werkelijke impact is van jouw werk op jezelf.

Je voelt je teleurgesteld in het systeem, maar ook in jezelf en hoe je hiermee omgaat. Het lijkt wel alsof je steeds verder verwijderd raakt van jezelf. En ja, je hebt nog steeds veel passie voor je werk en de ander en voor wat je doet. Alleen maakt het je niet iedere dag meer heel blij. Daar baal je van, want je voelt nog steeds de verantwoordelijkheid en de passie naar je patiënt/leerling toe. Je zou zo graag weer het vuur in jezelf willen voelen, als toen je met dit werk begon.  

 

 

Herken jij dit?

Je geeft  de mensen om je heen meer aandacht dan jezelf. Je wilt je werk goed doen en er voor die ander zijn. Daardoor is er te weinig tijd voor je eigen ontspanning. Daarbij komt ook, dat je ziet dat je collega’s steeds vaker uitvallen en er een beroep op je wordt gedaan. De momenten die er over blijven voor je eigen ontspanning, worden nu door verplichtingen ingevuld. Je vindt het moeilijk om nee te zeggen en je laat hiermee regelmatig over je grens heen gaan.

Je voelt je schuldig als je iets voor jezelf doet. Na een ontspan moment vind je dat je nog iets moet doen wat wezenlijk bijdraagt. Bijvoorbeeld nog even de was doen, of  snel met de stofzuiger door de kamer gaan. Maar – poef – weg ontspannen gevoel! Eigenlijk vind je dat je dit gewoon zou moeten kunnen en is het nooit goed genoeg of af. 

Je voelt je totaal moe en uitgeput als je ’s avonds van je werk thuis komt. Je hebt nergens meer zin in en gewoon geen energie om wat dan ook op te pakken. Je redt misschien nog net de wekelijks yogales, waarvan je weet dat deze goed voor je is en waar je ontspanning vindt!

Je voelt letterlijk jouw energie uit je weg stromen, waardoor je er niet meer aan toe komt om leuke dingen voor jezelf te doen. Dit geeft een onvoldaan gevoel en maakt je niet blij!

Je blijft maar zoeken naar de optimale balans en hebt het gevoel, dat je in een vicieuze cirkel zit. Dit houd je in de greep en je voelt dat je dit niet kunt doorbreken, waardoor je in een neerwaartse spiraal wordt getrokken.

Je weet eigenlijk niet meer wat voor jou nu het beste is. Fysiek, mentaal, maar ook emotioneel, waardoor het niet helder is waar je behoefte aan hebt. 

Je lichaam geeft signalen dat het niet langer happy is. Je spieren voelen gespannen aan. Maar waar ligt dat nou aan?

Je voelt je gefrustreerd en ergernissen steken de kop op. Dit is helemaal niet wat je wilt en boos maakt. Boos op de hele wereld en nog het meest op jezelf. En dat neem je jezelf nog het meest kwalijk.

Je voelt je onrustig van binnen. Je zit meer in je hoofd en piekert over een oplossing. Hierdoor voel je je stijf en ongemakkelijk. Het lontje wordt korter en je reageert niet meer vanuit zachtheid.

Wat doe je dan? Zet je een stapje bij of doe je een stapje terug en luister je naar wat je lichaam nu echt te vertellen heeft?

Ik begrijp dat ook echt helemaal! Ik zat zelf  jarenlang in dezelfde situatie. Ik deed er eerst steeds stapjes bij, totdat ik allerlei lichamelijke klachten kreeg. Daarna leerde ik steeds meer en beter voelen wat mijn lichaam mij vertelde.

De afgelopen jaren heb ik inmiddels vele vrouwen begeleid, zowel tijdens mijn reguliere yogalessen, wandelingen, VIP-StruinYoga programma, Nordic Walking trainingen en in mijn één op één begeleiding. 

Keer op keer hoor ik, dat mensen niet toekomen aan tijd voor zichzelf. Je voelt zo de behoefte om eens leuke dingen te doen zoals genieten van een goed boek. Een mooie wandeling in de natuur maken. Lekker in beweging willen zijn, sporten en ontspannen tijdens een yogales. Dit is geen luxe maar een bittere noodzaak! Helaas heeft niemand dit ons ooit verteld en voelen we ons er zelfs schuldig over om hieraan toe te geven.

Maar hier gaat nu verandering in komen! 

Ik laat je zien, dat het helemaal niet egoïstisch is om aan je zelf te werken, maar dat je er juist een leuker mens op wordt. Want als jij jezelf lekker in je vel voelt zitten, dan heeft dat ook zijn uitwerking op je omgeving,  je relaties, op je werk en iedereen die je lief is. Dat je juist meer energie krijgt om leuke dingen te doen naast je werk of andere verplichtingen. Dat het helemaal niet zo ingewikkeld is om verschillende beweeg- en rust momenten in te plannen in je week. En je zult zien hoe snel je vooruitgang boekt, voordat je het in de gaten hebt. Dus…..

 

Tijd voor actie!

 

Gevoelsmatig weet je dat je nu iets moet veranderen aan de situatie. Maar wat? Meer bewegen of juist meer rust? Tegengestelde gedachten komen in je op. Het hoofd zegt dat je meer moet bewegen. Je lijf wilt helemaal niets.

Als vanzelf ga je hier meer over nadenken, ga je piekeren. Dit zorgt ervoor dat niet meer tot actie komt. Je komt letterlijk stil te staan. Je twijfelt of je wel goed genoeg bent, dat je dingen beter zou moeten kunnen. Een heel duidelijk doel heb je eigenlijk ook niet meer voor ogen. Je eigenwaarde daalt, je voelt je helemaal niet meer gewaardeerd en laat anderen daardoor over jouw grens heengaan.

 • Herken je deze gevoelens?
 • Begrijp je waar ze vandaan komen?
 • Kun je ze voor jezelf inzichtelijk maken?

Dit is waar ik jou mee kan helpen.

Ik ben… Linda

Na 25  jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, ben ik een totaal andere weg in geslagen en heeft mijn leven een hele andere wending gekregen.

Als kind was ik altijd graag buiten in de natuur en in beweging. Wandelen deed mij goed en ik kon  hierdoor makkelijk mijn volle hoofd leegmaken. Ik ging uren met de hond wandelen of liep een wandeltocht. Onderweg nam ik briefjes mee en zo leerde ik  mijn proefwerken. Spanning zakte letterlijk de aarde in en creëerde ik ruimte voor nieuwe inzichten en ideeën.

WAAROM ben ik uit het bedrijfsleven gestapt? Ik haalde geen voldoening meer uit mijn werk. Ik had vele studies gevolgd, maar het bleek nooit genoeg te zijn. Ik volgde als een van de eerste de opleiding tot  Certified Creditmanager binnen Nederland en kreeg hiervoor zelfs de titel CCM. Na 2 jaar hard studeren in mijn vrije tijd, naast mijn werk en een titel erbij, vond mijn werkgever het nog niet genoeg en vond dat ik mijzelf nog meer moest bijscholen. Het gaf mij geen energie en demotiveerde mij volledig. Ik stapte op en begon in een soortgelijke functie, maar dan binnen een ander bedrijf. Dit leverde mij meer stress op dan mij lief was. Inmiddels was ik in verwachting en in die tijd kreeg ik ontslag.

Na de geboorte van mijn dochter en het ontslag van mijn baan, moest ik mij opnieuw bewijzen bij nieuwe werkgevers. Alle ballen hield ik omhoog. Na drie keer aan de kant gezet te zijn, bedankte ik het bedrijfsleven en pakte ik de mogelijkheid aan om een yoga groep op te starten. Het was een enorme stap en totaal iets anders, dan ik daarvoor altijd gedaan had. Mijn diepe motivatie om les te geven overwon mijn angst om voor een groep te gaan staan.

WAAROM ging ik yogales geven?  Ik had mijn 3 jarige Hatha yogaopleiding afgerond. Eigenlijk deed ik dit gewoon voor mezelf. Op het moment dat ik les ging geven, had ik nooit gedacht dat dit een toekomstig pad voor mij zou gaan worden en ik niet meer terug zou keren naar een baan in het bedrijfsleven.

Járen ben ik ontzettend verlegen en onzeker geweest. Ik zakte het liefst door de vloer, zodat niemand mij kon zien en ik vooral niet opviel. Om voor een groep te gaan staan was al helemaal een drempel. Ik werd ook voor de leeuwen gegooid, toen mijn yoga studiegenootje mij vroeg om zijn groepslessen over te nemen, toen hij voor een half jaar naar het buitenland moest voor zijn werk. Ik had A gezegd en moest ook B zeggen. Ik overwon mijn grootste angst! Voor een groep staan en volledig mijzelf mogen zijn. Wat vond ik dit spannend!

Ik greep de kans om de opleiding tot Allround Wandelsport Instructeur te gaan volgen. Hier werd ik uitgedaagd om mezelf uit te spreken en te laten zien. Ik kon me niet meer verstoppen voor de groep. Hier bleek mijn passie en plezier groter te zijn dan mijn angst.

Inmiddels geef ik  meer dan 11 jaar les en heb ik veel mensen mogen helpen om  rust te vinden in de hectiek van de dag. Mijn grootste drijfveer is, dat ik weet dat ik mensen kan helpen om dichter bij zichzelf te komen en in verbinding met zichzelf te staan.

Door de reis die ik heb meegemaakt, heb ik inzichten gekregen om vooral vanuit zachtheid in mijn eigen kracht te mogen gaan staan. Yoga en Wandelen bleken voor mij een startpunt te zijn van een mooie reis van een diepe persoonlijke transformatie.

Beweging is essentieel. Wandelen is heel toegankelijk om in beweging te komen, het helpt om heel natuurlijk contact met jezelf te maken. Door er yoga houdingen aan toe te voegen ga je makkelijker in verbinding met je ware IK komen. Vandaaruit ga je ontdekken en voelen wat je drijfveren zijn en waar je werkelijke behoeften liggen. Daarnaast bestaat alles uit energie ook wel Prana, Chi of levensenergie genoemd. Dit gaat verder dan alleen je ademhaling. Ik heb mezelf ook in Pranic Healing en Pranic Psychotherapie geschoold. Door steeds meer bewust te worden van jezelf en je omgeving ga je groeien en krijg je een diep vertrouwen in jezelf.

Dit is waar ik de laatste jaren aan heb gewerkt en waar ik jou nu ook mee kan helpen. Ik geef je inzichten, help je met motivatie en inspiratie èn zorg ervoor dat je het op jouw eigen manier gaat oppakken en volhouden. Jij krijgt de tools in handen voor jouw eigen transformatie.

Verbind met je ware natuur

Het persoonlijke Struin programma Verbind met je ware natuur is een 4 maanden programma waarbij ik je exclusief één-op-één begeleid. Omdat het een persoonlijk programma is stem ik de energie op jou af. Dit kan steeds verschillend zijn. De ene keer leer ik je hoe je yoga series jezelf eigen kunt maken. Ik inspireer je met meditatie, hoe je op ontdekking kunt gaan en mooie wandelingen kunt maken. Ik geef je vertrouwen en rust, zodat je alles in je eigen tempo mag doen.

Door meer op jezelf afgestemd te raken, ga je je sterker en zekerder voelen in je relaties. Je luistert naar je eigen behoeftes, waardoor je niet zo snel meer over je grenzen heen laat gaan. Voelen wat jouw eigen behoeftes zijn geeft je rust in je hoofd en in je lichaam. Je slaapt beter, je leert beter ademen, je lichaam wordt soepeler, je geniet meer van het moment.

Door jezelf van tijd tot tijd terug te trekken uit je dagelijkse ritme, leer je anders naar situaties kijken. Je bekijkt ze van een afstand. Op deze manier blijf je wel betrokken, maar word je niet meer overmand door een situatie. Je houdt grip en blijft meester over de situatie in plaats van andersom.

Iemand zegt bijvoorbeeld iets vervelends tegen je en je trekt dit je persoonlijk aan. Je gaat twijfelen aan jezelf en denkt dat je het verkeerd hebt gedaan. Door op jezelf af te stemmen ga je niet meteen in de verdediging. Je leert voelen en inzien wat er zich in het moment afspeelt.

Complexe vraagstukken worden daardoor inzichtelijker. Het is belangrijk voor je om zowel fysiek als mentaal in je eigen IK kracht te blijven staan. De dingen die je doet geven je hierdoor voldoening en laten je groeien. Je verlangt naar rust en eenvoud, omdat dit overzicht geeft en daardoor meer ruimte ontstaat voor wat echt belangrijk voor je is. Je wilt graag een goed gevoel krijgen bij de keuzes die je maakt. Welke keuzes maak ik nu en welk gevoel geeft mij dit? Je zoekt naar verdieping,  zodat je je bruisend en vol energie voelt, blij bent met wie je bent en wat je doet in je leven. Je bent graag buiten in de natuur. Je weet, dat dit goed voor je is, maar je gunt jezelf te weinig tijd.

Een ervaring is moeilijk te pakken in 1.000 woorden of mooie foto’s. Uiteindelijk is ieder traject maatwerk en zoomen we uiteraard in op jouw specifieke doel, die we in de kick-off sessie samen bepalen.

Wat kan je verwachten?

Struinen staat voor wandelen, ontdekken en verbinden met de natuur. Yoga staat voor verbinden met je eigen ware natuur en het ontdekken hiervan. De ene keer leer ik je hoe je een yoga serie jezelf eigen kunt maken. Ik inspireer je met meditatie, hoe je op ontdekking kunt gaan en mooie wandelingen kunt maken. Ik geef je vertrouwen en rust, zodat je alles in je eigen tempo mag doen.

 

STRUIN staat voor Stilte –Transformatie –Ruimte –Uitdaging –Inzicht –Natuur

Tijdens dit persoonlijke traject bied ik je alle tools, die ik in de afgelopen 30 jaar heb geleerd, doorleefd en heb toegepast! Zodat je steeds makkelijker die verbinding met jezelf kunt aangaan en daardoor in je eigen kracht staat. Deze tools kunnen bestaan uit:

 • Traditionele dynamische Hatha yoga
 • Meridiaanyoga
 • Yin yoga
 • Hormoon yoga
 • Nordic Walking techniek
 • Sportief Wandelen / FitStap
 • Wandelcoaching in de natuur
 • Pranic Healing /Pranic psychotherapie
 • Gewicht- / voedings coaching
 • Voetreflex- en voetentraining
 • Ademhalingstechnieken
 • Aromatherapie

Het traject duurt 16 weken met iedere 2 weken een ander thema. Iedere twee weken is er een contact moment en je krijgt toegang tot de online Academie van StruinYoga.

Het programma is opgebouwd uit 6 pijlers (die gelijk lopen met de online modules waar je toegang tot krijgt) die ik hieronder kort toelicht.

 

S - STILTE

De letter S staat voor de Stilte. De eerste 2 weken neem je mee de stilte in en laat je ervaren wat deze stilte met je doet.

T - TRANSFORMATIE

De letter T is voor Transformatie. Je gaat ontdekken welke weg je mag bewandelen om dichter bij jezelf te komen.

R - RUIMTE

De R staat voor Ruimte. Er ontstaat rust en ruimte in jezelf, die je mogelijkheden geeft om op ontdekkingsreis te gaan.

U - UITDAGING

De vierde letter U staat voor Uitdaging. In deze ontdekkingsreis met jezelf daag ik je uit om uit je comfortzone te komen.

I - INZICHT

De letter I staat voor Inzicht. Het O-ja moment! Zodra je het ziet en begrijpt wordt je bewuster. Dan kan je er iets mee.

N - NATUUR

De N staat voor de Natuur. Zodra we het bos in gaan, dan voelen wij die rust en kunnen we helemaal opgaan in de omgeving.

De investering voor dit programma is € 480,- per maand (4 maandtermijnen).

Bij betaling ineens €1.495,- Het tarief is inclusief BTW.

Betaalt je werkgever, dan geldt er een zakelijk tarief van €2.000,- excl btw. Neem hiervoor contact met mij op.

Wat zit er in het programma?

Iedere twee weken ontvang je van mij een één op één coaching sessie. We gaan aan de slag met een door jou meegenomen vraagstuk. Dat kan zijn in de vorm van een één op één VIP wandeling of een andere vorm van beweging. 

Je krijgt toegang tot de Aardig in Beweging online Academie. De weken dat er geen coaching is, ga je aan de slag met opdrachten uit de online academie.

We stemmen af op jouw energie van dat moment. Desgewenst pas ik technieken toe vanuit de Pranic Healing, waardoor jouw energie blokkades aangepakt kunnen worden. 

Tijdens de één op één coachings sessies zullen we onder andere oefeningen vanuit de hormoonyoga, voetreflexologie en struinyoga integreren om meer in contact met het lichaam te komen, zodat je inzicht gaat krijgen wat je lichaam jou wilt vertellen.

Technieken en oefeningen vanuit nordic walking en het wandelen op  blote voeten kunnen een onderdeel zijn, om je bewust te laten voelen wat je houding is. En je daarmee inzicht gaat krijgen in wat je doet, welke onbewuste bewegingen of spanningen zet je in je lijf. Het helpt je uiteindelijk om jezelf te helen van spanning en stress. 

Week afstemming met affirmaties, meditaties en persoonlijk op jou afgestemde visualisaties. Het is maatwerk en helemaal voor jou gemaakt. 

Kleine impressie van een wandeling.

In contact met de natuur

In contact met jezelf

In balans voelen

Wat levert het jou op?

Je voelt vooral rust en helderheid. En niet meer het onrustige gevoel dat je had toen je uit je werk thuis kwam.

Je bent weer in contact met jezelf en de ander, waardoor je niet meer zomaar en direct uitvalt tegen anderen. 

Je weet hoe je bij jezelf moet blijven. Jij bepaald jouw eigen koers. Uitdagende situaties zullen zich altijd blijven voordoen, privé, op je werk of elders. Maar het verschil is, dat je je nu niet meer zo snel uit het veld laat slaan en situaties onder controle gaat krijgen. 

Je hebt meer focus en helderheid, waardoor je beter afgewogen beslissingen kunt nemen. 

Je hebt tools in handen om je hoofd leeg te maken. Deze kun je nu inzetten en altijd weer opnieuw toepassen. 

Doordat je jezelf weer optimaal verbonden voelt met jezelf, weet je jouw energie hoog te houden. Hierdoor ervaar je veel meer plezier, gemak en blijheid. Bovendien heb je na je werk energie over voor andere zaken in je leven die je belangrijk vindt.

Je hebt weer een hernieuwde drive gevonden voor jezelf om jouw passie voor je werk tot bloei te laten komen. Dit komt tot uiting in je enthousiasme en het gevoel dat je weer zin hebt om van alles te ondernemen en aan te pakken. 

“Every adventure requires a first step”

Rajshree Patel 

Wat anderen zeggen over  Verbind met je ware natuur

Hoi,
ik ben een groot fan van yoga en wandelen/ hardlopen ik adviseer iedereen om yoga met jouw alledaagse sport te combineren.
Linda maakt haar individuele tochten uniek door de afwisseling die er in zit ze leert je te luisteren naar de natuur en te voelen wat je
kunt voelen in de natuur. Yoga en struinen door de natuur, dus van het pad af de wildenis in, maakt een wandeling spannender
en houdt je geest ook wakker, je kijkt waar je voeten neer zet en onder tussen zie je ook de beestjes en keuteltjes of
voetstappen van bijvoorbeeld een vosje. die je anders niet gezien had! Tijdens de wandeling houdt je het lijf soepel
door yoga oefeningen te doen. Ik heb hierdoor geen stijf lijf en dat is voor mij veel waard!

Groet Hennie

Hennie Hoenselaar

Eigenaar Installatiebedrijf

Na het overlijden van mijn echtgenoot heb ik 2 jaar lang in een diep rouwproces gezeten. Via via hoorde ik enthousiaste verhalen over Linda en daardoor ging ik haar een tijdje volgen op FaceBook. Nadat ik de video over de StruinYoga wandeling op L1 (Limburg1) had bekeken was ik om. Ik heb het 1:1 traject gevolgd. Voor mij was dit een nieuwe start en kan ik mijn leven transformeren op een manier die bij mij past.

Dorie Groen

Combinatie yoga en wandelen.
Yoga is ontspannend en brengt rust in mijn hoofd. Door het wandelen zijn de yoga momenten buiten, dat vind ik een heel andere beleving dan yoga binnen. De geluiden zijn anders, het licht en natuurlijk ook de temperatuur zijn anders. Een wereld van verschil.

Stilte wandelen.
Wandelen in de mooie natuur is heel fijn. Door geen geklets, beleef ik de natuur intenser: veel meer dingen vallen mij op. Deze rijke ervaring en de korte meditaties zijn mooie aanvullingen op deze natuurlijke omgeving. De koffie na de wandeling zorgt voor mooie momenten om de belevenissen met elkaar te delen.

Namasté.

Dirk Vandenput

Chemicus

Ik wil jou nogmaals bedanken voor de inspiratie die ik heb opgedaan tijdens het 1:1 traject dat ik bij jou volgde. Door de StruinYoga wandelingen kreeg ik zoveel inspiratie, innerlijke rust en energie dat ik mij ertoe heb gezet om de uitdaging van de 4Daagse aan te gaan. Ik raak niet uitgepraat over deze bijzondere ervaring van de 4Daagse van Nijmegen. I just did it! 

Superbedankt. Viora.

Viora

Docent Engels

Ik had een ernstige verzakking in mijn ruggenwervels. Mijn fysiotherapeut raadde mij een rollator aan. Mijn zus heeft jou via internet gevonden en er was een klik. Als verjaardagscadeau ontving ik een Nordic Walking 1 : 1 traject met jou. Uiteindelijk werden het 3 trajecten en ik ben hier enorm dankbaar voor. Ik loop weer zelfstandig en kan zonder begeleiding boodschappen doen. Het heeft de kwaliteit van mijn leven enorm verbeterd. Nog steeds dankbaar hiervoor!

Marga

Ik ben van huis uit gewend om te ontspannen met behulp van sporten. Helaas bleek het na een blessure moeilijk om terug te komen op mijn oude niveau. Om die reden ben ik begonnen met yoga. Dankzij de yoga werden mijn spieren sterker en stabieler waardoor ik weer meer vertrouwen kreeg in mijn eigen lijf. Omdat alleen yoga me te weinig bewegen gaf ben ik begonnen met de combinatie lessen, wandelen en yoga. Voor mij was dit de perfecte combinatie. Het in beweging zijn, het buiten zijn en het genieten van de natuur en zijn geluiden geeft me rust. De yoga oefeningen die we onderweg doen houden de spieren soepel. Wat ik niet had verwacht bij deze lessen is dat je de natuur extra intensief leert beleven en daarmee ook meer waardeert. Ze zeggen altijd dat geluk in de kleine momenten zitten. Dit zijn voor mij van die kleine momenten. Kleine momenten waarin je nu leeft, en nu geniet.
Marlies Naber

Research analist

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze training bedoeld?

Voor iedereen die op dit moment te veel druk en stress ervaart in zijn leven.

Te weinig energie hebt om de dingen te doen die je graag wilt doen.

Het gevoel hebt uitgeblust te raken. Merkt dat je het gevoel en contact met jezelf aan het  verliezen bent.

Het programma is voornamelijk gericht op zorg- en onderwijs professionals, maar als je hierin niet werkzaam bent, maar je herkent jezelf wel in dit profiel, dan ben je ook van harte welkom.

Hoe lang duurt het één op één coaching traject ?

Binnen het traject begeleid ik je drie maanden in het proces. De data van jouw persoonlijke één op één coach begeleiding plannen we samen in. Als in de praktijk blijkt, dat er meer tijd nodig is, dan kunnen we ook kijken of het beter in 4 of 5 maanden te doen is. 

Daarnaast krijg je alle tools zoals video’s, werkboeken en leerboeken. Je hebt levenslang toegang tot de online academie en de besloten Facebookgroep.

Wat als ik er bang voor ben, dat er nog meer naar boven gaat komen?

Daarin kan ik je gerust stellen. We doorlopen alles in stapjes. Soms kan er inderdaad wel meer naar boven komen, zoals gevoelens van boosheid en verdriet.

Dat is niet iets waar je bang voor hoeft te zijn. Het zijn emoties die je misschien al geruime tijd hebt weggestopt. Ze zijn er al lang en breed, maar mogen nu naar boven komen. Als je heel eerlijk bent, dan weet je dat ook.

Maar wat ik ga doen, is jou stap voor stap in dit één op één programma aan de hand meenemen en ruimte geven aan al deze emoties, zodat je ze kunt verankeren in jezelf  en je ze kunt transformeren tot iets positiefs

 

 

Wat heb ik nodig?

Je hebt een paar wandelschoenen nodig. Kleding waar je makkelijk in kunt bewegen. Ik zal je daar tijdens de begeleiding in adviseren. Verder heb je alleen maar jezelf nodig. 

Moet ik ervaring hebben met yoga of wandelen?

Nee ervaring is hiervoor niet nodig. Ik begeleid je in het hele gebeuren.