Gratis meditaties

Download hieronder de gratis meditaties

Even tijd voor jezelf

In deze serie gratis meditaties ontvang je een fijne ochtend meditatie om je dag goed te beginnen en een avond meditatie om je dag  ontspannen af te sluiten.

Met deze meditaties heb je al een goede start om met  twee momenten op de dag even tijd voor jezelf vrij te maken. Zo help ik je alvast een eind op weg. Het heeft mij in het begin ook enorm geholpen om die kleine momenten voor mijzelf vrij te maken. Zonder mezelf schuldig te gaan voelen, dat ik er even niet voor die ander hoefde te zijn.

De meditaties heb ik buiten in de natuur opgenomen. De natuur helpt om heel snel uit je hoofd te komen en contact te maken met je lichaam. Ik neem je in de vroege ochtend mee bij het ontwaken van de natuur. We zitten op een bankje met uitzicht op koeien en horen de vogels op de achtergrond fluiten. Daarna brengen we de aandacht naar het lichaam en lopen deze in delen na. Vanuit ontspanning letten we op onze houding en brengen nog meer rust naar het lichaam. Aandacht voor de adem, zorgt ervoor dat ons zenuwstelsel kalmeert.  Spanning opsporen door middel van de adem en dit los te laten. Rust ervaren en genieten van de stilte in jezelf. En dit steeds weer opnieuw kunnen ervaren gedurende de dag. Neem je rust overal mee naartoe.

Namasté

Vind weer balans en rust

De meditaties zijn ingesproken door Linda Schuurs………